Melodic Vintage Rock

20-11-18 New album available now

Album will be sold for €12,50 plus shipping. Email to info@gandert.nl

21-10-17 BAND COMPLETE, REHEARSALS STARTED

27-8-17 DRUMMER GEZOCHT!!
Welke drummer wil mijn Melodieuze Vintage rock mee komen spelen en zich bevinden tussen een podium vol authentieke vintage gear? Denk aan Pierre van der Linden, Nick Mason, John Bonham, Keth Moon, Bill Bruford.
Er is inmiddels al een top club muzikanten die de 1965-75 beleving tot leven brengen. Vintage (Premier) drumkit wordt ook in voorzien:) De standplaats is regio Utrecht.
Speel je zelf, ken je iemand? Twijfel niet en reageer!!

 

26-7-17 Nieuwe videoclip van The Old Hag syndrome

 

6-3-17

MUZIKANTEN GEZOCHT!!
In de studio kom ik er nog mee weg om alles zelf in te spelen. Maar ik wil nu toch echt weer live gaan en zoek daarom mede-vintage minded muzikanten, enigszins in de buurt van Utrecht, om een band mee te gaan formeren om mijn eigen Melodieuze Vintage Rock mee live te spelen. Zie audio pagina voor enkele demo-fragmenten.

Drummers, bassisten én toetsenisten (25-40 jaar) die muziek willen spelen op de manier en met de instrumenten, zoals bijvoorbeeld Pink Floyd, Focus, Supertramp, Yes en Santana dat vroeger deden, zullen precies op hun plek zijn. Een pre is dat je ook wat meer kan (bijv. percussie, zang, evt tweede gitaar). Vintage keyboards (oa Hammond, Rhodes en Wurlitzer) wordt uiteraard in voorzien.

Wie komt er mee rocken???

 

21-12-16: Eerste videoclip online